Juniorivalmennus Karhukopla

TUKIJAMME:

Kuvassa n. puolet kaikista koplalaisista sekä valmentaja Eve

Juniorivalmennusryhmä on tarkoitettu 10-14 vuotiaille yleisurheilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille, jotka haluavat harjoitella aktiivisemmin ja ovat kiinnostuneita kilpailemisesta. 

Yleisurheilun lisäksi on toivottavaa että juniorilla olisi myös jokin toinen harrastus. Ryhmässä kannustetaan monilajisuuteen. 

Juniorivalmennusryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin kello 17.30-19.30. Kesäisin harjoitellaan Karhulan keskuskentällä ja talvisin paikkana toimii Ruonalan urheiluhalli.

Ryhmän touhuja pääsee seuraamaan instagramissa hastagilla #karhukoplajunnut

Karhukopla on Nuorisokeskus Anjalan kummijoukkue!

Get Flash to see this player.

Kesän juniorivalmennukseen haku!


Karhulan Urheilijoiden juniorivalmennusryhmä Karhukoplaan haku on nyt käynnissä!

Ryhmään voivat hakea ensisijaisesti:

- 2009-2011 syntyneet tytöt tai pojat, joilla on liikunnallinen tausta ja halu kehittyä

- 2007-2008 syntyneet tytöt tai pojat, joilla on kokemusta yleisurheilusta ja/tai pidempi tausta jostain muusta urheilulajista sekä motivaatio kehittää itseään

 

Ilmoita yhteystietosi (huoltajan) ja valitse itsellesi sopiva ajankohta pääsytestille. Ryhmään ei pääse ilman testiin osallistumista! Testit toteutetaan lähtökohtaisesti Ruonalan hallissa max 5 hengen ryhmissä kerrallaan. Muutokset aikoihin ja paikkoihin ovat mahdollisia, johtuen vallitsevasta tilanteesta! Testi kestää arviolta noin tunnin. Hakuaikaa on 18.4.2021 asti, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja: Timo Lehtinen, timo.lehtinen@karhulanurheilijat.fi, 0503272567

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.