Rekrytointi

 

 

HAEMME TALVIKAUDEN URHEILUKOULUIHIN OHJAAJIA!

 

TOIMENKUVA

Toimit marraskuu 2019 -huhtikuu 2020 välisenä aikana lasten urheilukoulun vastuuohjaajana tai apuohjaajana ja organisoit käytännön ohjaustoimintaa paikan päällä.

Ohjausvuoroja on yksi - kolme kertaa viikossa riippuen kuinka paljon haluat tehdä. 

 

TARJOAMME

Kulukorvauksen, tarvittavan koulutuksen, ohjaajakokemusta ja mahdollisuuden myöhemmin kouluttautua valmentajaksi tai muihin urheiluseuratoiminnan tehtäviin. Halutessasi saat todistuksen, joka voidaan lukea työkokemukseksi hakiessasi jatko-opintoihin.

 

ODOTAMME SINULTA

Reipasta ja itsenäistä asennetta sekä halua oppia uutta. Lisäksi on tärkeää, että sinulta löytyy kyky toimia kannustavasti lasten ja nuorten parissa. Vastuuohjaajilta odotamme vähintään 18 vuoden ikää, apuohjaajalta vähintään 15 vuoden ikää. Vastuuohjaajilta toivomme lajituntemusta.

 

 

TIEDUSTELUT

timo.lehtinen@karhulanurheilijat.fi tai 050-3272567

--------------------------------------------------------------------------------------------

Oletko kiinnostunut seuratoiminnasta?

Tässä voit ilmoittaa halukkuutesi  seuratoimintaan. Lomakkeen täyttäminen ei sido mihinkään.Seura tarvitsee monenlaisia toimijoita, ohjaajia ja valmentajia kentälle, kilpailuihin tuomareita ja mittamiehiä, kahvioon henkilökuntaa, lisäksi kaikenlaisiin seuratoimintoihin ja huoltotehtäviin tarvitaan ympäri vuoden vapaaehtoisia.

Tule mukaan kehittämään seuraasi ja tekemään siitä entistäkin parempi. Aikaisempaa kokemusta, urheilutaustaa tai seuran jäsenyyttä ei tarvita!

Halukkaat ohjaajat koulutetaan SUL:n koulutussuunnitelman mukaisesti tai muulla soveltuvalla koulutuksella. Myös seuran omaa koulutustoimintaa järjestetään. Ohjaajilla on mahdollisuus saada todistus harjoitusten pitämisestä, joka saatetaan hyväksilukea joissain kouluissa ja työelämässä.

Ohjaajille maksetaan kulukorvaus. Ohjaajilta toivomme vähintään 15 vuoden ikää.

Seuratoiminta antaa eväitä elämään! Nähdään kentällä!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAUSSA KILPAILUVASTAAVA

 

Kilpailuvastaavan tehtävänä on suunnitella, johtaa ja kehittää kilpailutoimintaa. Kilpailuvastaava:

  • vastaa siitä, että toimitsijoiden määrä seurassa ja kilpailutapahtumassa on riittävä. Tarvittaessa hankkii seuran ulkopuoliset tarvittavat henkilöt (lähettäjä, kuuluttaja etc.), yhteistyössä muiden alueen seurojen kanssa.
  • vastaa uusien toimitsijoiden rekrytoinnista yhteistyössä urheilukoulun ja valmennusryhmien kanssa
  • koordinoi valmennusryhmien vastuulle annettavat toimitsijatehtävät
  • ylläpitää listaa toimitsijoista ja seuraa heidän pätevyyksiään ja koulutuksiaan, tarvittaessa järjestää ja edistää toimitsijoiden koulutusta
  • toteuttaa ennen kilpailua kaikki järjestelyihin liittyvät valmistelut kuten kenttävaraukset ja välineet tapahtumaan, tilata palkinnot sekä informoida vahtimestareita.
  • johtaa kilpailun, ellei siihen ole erikseen nimetty toista henkilöä
  • toimii kilpailu/toimitsijatiimin vetäjänä ja kokoonkutsujana
  • toimii johtokunnassa tiimin edustajana

Kilpailuvastaava keskittyy vain tähän tehtävään! Kilpailuvastaava saa korvauksen kuittia vastaan seuran normaalin kulukorvausmenettelyn mukaan!

Seuran puhelin ja sähköpostiosoite on kilpailuvastaavan käytössä korvauksetta!

Voit ilmoittaa halukkuutesi allaolevalla kaavakkeella! Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti! Tule mukaan dynaamiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa, 

Timo Lehtinen, timo.lehtinen@karhulanurheilijat.fi, 050-3272567