Mehiläinen OmaUrheilu

OmaUrheilu on Urheilu Mehiläisen seurakumppaneille ja seuran jäsenille tarkoitettu palvelu, joka helpottaa sinun ja urheiluseurasi asiointia terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja tapaturmatilanteissa.

Lataa maksuton OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi tai kirjaudu verkkopalveluun, niin pääset rekisteröitymään OmaUrheiluun. OmaUrheilun kautta hoitotiimisi Mehiläisessä on aina käden ulottuvillasi ja saat varattua ajan nopeasti. Lisäksi löydät palvelusta ohjeita tapaturmien ja vammojen ensihoitoon sekä rahanarvoisia etuja käyttöösi.

Karhulan Urheilijat on Urheilu Mehiläisen kumppani. Rekisteröitymällä OmaUrheilu -palveluun ja asioimalla Mehiläisessä kerrytät seuralle maksettavaa tukipottia. Myös KarhU:n kannattajiksi rekisteröityneiden ystävien ja perheenjäsenten asiointi Mehiläisessä kasvattaa KarhU:n tukipottia!

Toimi näin:

  1. Jos et vielä ole ladannut OmaMehiläinen-sovellusta puhelimeesi, lataa se sovelluskaupastasi ja rekisteröidy OmaMehiläisen käyttäjäksi seuraamalla sovelluksen ohjeita.
    Jos sinulla on jo OmaMehiläinen-sovellus puhelimessasi, varmista sovelluskaupan puolelta, että käytössäsi on viimeisin versio. Päivitä sovellus tarvittaessa ”Päivitä”-painiketta painamalla.
  2. Avaa kohta ”OmaUrheilu” sovelluksen Lisää-välilehdeltä. Löydät sen oikeasta alareunasta.
  3. Etsi urheiluseuralistauksesta oma seurasi ”Karhulan Urheilijat” ja käytä rekisteröitymisessä salasanaa MEHURHEILU

Lataa OmaMehiläinen sovellus ja rekisteröidy OmaUrheilun käyttäjäksi jo tänään!

 

Vuoden 2023 kampanjatarjouksena saamme 5€/OmaUrheiluun kirjautunut henkilö. Joka kerta kun käytät OmaUrheilua palvelun käyttöön, seura tienaa 4€/tapahtuma.

Lisää ohjeita löydät alapuolelta: