Uutisia

Yleisen sarjan suomenmestaruuksista kilpailtiin 23.-26.8. Lahdessa.
Nuorten SM-kilpailuiden kolmas ja viimeinen kilpailupäivä.
Nuorten 19-vuotiaiden pohjoismaiden mestaruuskilpailut ja nelimaaottelu alkoi tänään Ruotsin Växjössä.
16-17 -vuotiaat loistivat Espoon SM-kilpailuiden toisena kilpailupäivänä.
Nuorten SM-mitaleista kilpaillaan viikonloppuna. 14-15 -vuotiaat kilpailevat Vaasassa ja 16-17 -vuotiaat Espoossa.
Kauhajoella 19-vuotiaiden SM-kilpailuissa juhlittiin kahta SM-hopeaa kilpailuiden päätteksi.
Nuorten SM-kilpailut käynnistyivät Kauhajoella.
Janne Hanski korkeuden voittoon, Markus Jääskeläinen alitti ikäluokkansa SM-kisarajan...
Sisulisäikäisten piirinmestaruuskilpailut saivat 1.-2.8. jatkoa Kuusankoskella. Tuomisina joukko mitalisteja ja tiestysti myös uusia ennätyksiä. Onnittelut kaikille nuorille urheilijoillemme hienoista suorituksista! Kuvassa 9-vuotiaiden tyttöjen korkeushypyn mestari Liisa Nyibong ja kultamitali.
Jatta-Juulia Hanskille mestaruudet 200 metrillä ja pituudessa. Marika Eerola ja Janne Hanski voittoihin lajeissaan.
17-19 -vuotiaiden pm-kilpailut yhdessä Lahden piirin kanssa Asikkalassa. Tomas Wecksten jatkaa ennätystahtia.
Katsaus 25.7.-29.7. kotimaan kilpailuihin.
Kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita kokeilemaan ja oppimaan yleisurheilun saloja.
Karhulan keskuskentällä jatkui 9-15 vuotiaiden pm-kilpailut toista päivää. Suurimman osanottajamäärän saivat aikaan 11-vuotiaat tytöt pituushypyssä, jossa oli peräti 22 osanottajaa. Reippaasti oli osanottajia myös 9-vuotiaissa pojissa, joissa sekä 1000 metrillä että kuulassa oli 21 urheilijaa. Nähtävissä myös kuvia kilpailuista.