Pistesijoja ja ennätyksiä 19-22 vuotiaiden SM-kisoista!

15.8.2021

Turussa kisattiin 13.-15.8.2021 19-22 vuotiaiden SM-kilpailut. Karhulan Urheilijoita oli mukana neljän urheilijan verran.

Ada Koskelainen kilpaili perjantaina 400 metrillä sijoittuen oman eränsä neljänneksi ajalla 68,23, lopullisen sijoituksen ollessa 17.

Janette Hanski aloitti kolmen lajin urakkansa perjantaina N22-sarjassa 100 metrin aidoilla, edeten finaaliin alkuerästä ajalla 14,55. Finaalissa sijoitus jäi kuitenkin 8:ksi ajalla 14,74.

----

Lauantaina Samuli Hänninen kisasi M19-sarjan 100 metrillä. Vahvassa myötätuulessa syntyi tulos 11,61, joka harmittavasti jätti Samulin ensimmäisenä ulos välieristä. Jatkopaikkaan olisi riittänyt 11,60.

Nea Hänninen paineli N19-sarjan 100 metrin alkuerissä kauden parhaansa 13,62, ajalla ei kuitenkaan edetty jatkoon.

Janette Hanski kisasi lauantaina kahdessa lajissa, pituudessa syntyi tuulitulos 5,64, jolla irtosi lopulta 7. sija. Kuulassa Janette taisteli pitkään mitalista, mutta jäi lopulta neljänneksi tuloksella 13,12.

----

Sunnuntaina Ada Koskelainen palasi jälleen radoille 400m aidoissa, tulos 76,27 ja sijoitus 8..