Janette Hanski nuorten hallimoniotteluiden suomenmestariksi

2.3.2020

Onnea Janette!

Moniotteluiden halli-SM -kisat käytiin helmi-maaliskuun vaihteessa Helsingissä. Janette Hanski oli mukana ainoana seuramme edustajana N22-sarjassa.

22-vuotiaiden naisten viisiottelussa käytiin tasainen mitalitaisto, joka ratkesi vasta päätöslajissa 800 metrillä.

Siihen kolmannelta sijalta startannut Janette Hanski käänsi voiton itselleen kukistamalla lähimmät haastajansa yhdeksän sekunnin erolla.

Janeten yhteispisteet olivat 3649. Ennätyspisteensä 3623 otellut Lappeenrannan Urheilu-Miesten Minttu Mattinen oli toinen. Porvoon Akilleksen Amanda Liljendal oli kolmas pistein 3595.

Janeten voittosarja koostui 60 metrin aitajuoksusta 9,11, korkeushypystä 151, kuulantyönnöstä 12,80, pituushypystä 537 ja 800 metrin juoksusta 2.25,28.