Omia ennätyksiä ja pistesija nuorten SM-halleista!

23.2.2020

Helsingissä 22.-23.2. kisatuissa nuorten SM-halleissa kisattiin neljän nuoren voimin.

Debyyttinsä SM-kisoissa teki M19 60 metrillä Samuli Hänninen, joka lauantaina juoksi omassa alkuerässään ennätystään sivuavan tuloksen 7,42. Välieriin olisi vaadittu 7,31, sijoitus ensikertalaiselle oli 19.. Sunnuntaina oli tarkoitus kilpailla myös 200 metrillä, mutta flunssa vei voimat ja kilpailu jäi väliin.

Ensimmäistä kertaa henkilökohtaisella matkalla kilpaili myös Olivia Ettanen, joka osallistui N17 sarjan 800 metrille. Kovassa kakkoserässä Olivia sijoittui upeasti viidenneksi ajalla 2.27,30,joka on uusi oma upea ennätys. Lopputuloksissa sijoitus oli 12..

Halli-SM debyyttinsä teki myös kahdella matkalla mukana ollut Ida Heikkinen. Lauantaina Ida juoksi N17 800 metrillä ajan 2.44,87, joka paransi omia ennätyslukemia yli 10 sekuntia. Sunnuntaina Ida oli mukana myös 1500 metrillä, josta myös irtosi oma ennätys 5.44,24. Sijoitukset olivat 24. ja 17..

Kokeneista SM-hallikävijöistä mukana oli tuttuun tapaan Janette Hanski, joka N22 sarjassa osallistui kahteen lajiin, lauantaina kuulassa nelikiloinen lensi tulokseen 13,17, jolla irtosi lopulta neljäs sija. Sunnuntaina 60 metrin aidoissa, digitaalit pysähtyivät aikaan 9,14, joka ei tosin riittänyt alkuerstä jatkoon.

Yhteenvetona, halli-SM -kisoista saatiin hyvää kokemusta, yksi pistesija ja omia ennätyksiä tukku. Näistä on hyvä lähteä kohti kesäkautta!