Kotiinpalaajia ja uusia kykyjä KarhU-paitaan!

13.12.2019

Seurasiirtoja kaudelle 2020!

Kauden 2020 seurasiirrot on vahvistettu! Linkistä löytyy kaikki Urheiluliiton kautta kulkeneet seurasiirrot: https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/viipurin-urheilijoille-kolme-kovaa-vahvistusta/

Kotikisavuoteen valmistautuva Karhulan Urheilijat ovat saaneet muutamia merkittäviä siirtoja, toki lähtijöitäkin löytyy! Huomioitavaa on että kaikki siirrot eivät ole tarvinneet SUL:n käsittelyä! Seuraavassa kaikki siirtyneet, mukaan lukien juniorit, suluissa seura josta siirtyy:

Seuraan siirtyneet:

Jatta-Juulia Hanski (Lappeenrannan Urheilu-Miehet). Kovin juttu on Jatta-Juulia Hanskin paluu takaisin kotiin. Vuoteen 2014 KarhUa edustanut Jatta-Juulia on viimeisimmät vuodet edustanut LUM:ia ja kovin suoritus sinä aikana on ehdottomasti vuoden 2017 Kalevan kisojen 4. sija 100m aitajuoksussa. Jatasta KarhU saa kovan vahvistuksen viestijoukkueeseen.

Ida Heikkinen (Karhulan Katajaiset) ja Roosa Heikkinen (Karhulan Katajaiset). Heikkisen suunnistajasiskojen siirtyminen KarhU-paitaan onkin jo uutisoitu ainakin Instagramin puolella aikaisemmin. Molemmilla on SM-kokemusta sekä SM-viesteistä että SM-maastoista. 

Nella Lemström (Vehkalahden Veikot). Junioreiden puolella, karhukoplassa on myös seuran vaihtajia, kun aiemmin VeVe:ssä ansiokkaasti urheillut Nella siirtyy KarhU-paitaan. Mikäli kehitys jatkuu samanlaisena kuin tähän asti, parin vuoden päästä nähdään Nellakin sekä SM-viesteissä, että henkilökohtaisissa kisoissa.

Pois siirtyneet:

Sofia Shashkina. Joka vuosi joitakin urheilijoita siirtyy myös muihin seuroihin, tällä kertaa pois siirtyjiä on Sofia, joka siirtyy suurseura Helsingin Kisa-Veikkoihin, tsemppiä Sofia jatkossa!

Jatta-Juulia Hanski
Jatta-Juulia Hanski
Ida Heikkinen
Ida Heikkinen
Roosa Heikkinen
Roosa Heikkinen
Nella Lemström
Nella Lemström