Vilkkaan viikonlopun tapahtumia - Tomas superliigassa, Maria nuorten SM-kisoissa!

12.8.2019

Viikonloppu oli hyvin vilkas monellakin rintamalla. Urheilijamme olivat monessa mukana, Karhulan keskuskentälllä pidettiin viimeisiä harjoituksia ennen remontin alkua, jamaikalainen pikajuoksutähti Kerron Stewart oli valmentamassa Kotkan alueen nuoria yleisurheilijoita pikajuoksun maailmaan, perjantaista sunnuntaihin. Kaikki osallistuneet saivat varmasti eväitä tulevaisuutta silmällä pitäen. Kuvia tuosta tapahtumasta löytyy TÄÄLTÄ.

 

Tomas Wecksten oli edustamassa Suomea superliigassa Puolan Bydgoszczissa. Kisassa nähtiin kauden parasta tekemistä, tulokseksi tuli 546, joka on kauden ennätys. Tomas yritti kahdesti korkeudesta 556, mutta se jäi vielä ylittämättä. Superliigan neljän pudotuksen säännön takia kolmas yritys korkeudesta jäi tekemättä. Sijoitus kovassa seurassa oli kahdeksas, Suomi jäi maaottelussa 11. ja putosi 1. liigaan,

Viikonloppuna käytiin myös 14-15 vuotiaiden SM-kilpailut Lahdessa, sekä 16-17 vuotiaiden vastaavat Kankaanpäässä. Kankaanpäässä seuralla ei ollut edustajia, mutta Lahdessa Maria Wennerstrand oli liikkeellä kahdella matkalla. Lauantaina 800 metrillä syntyi upeasti oma ennätys 2.29,46 jolla irtosi 11. sija. Sunnuntaina 2000 metrillä omasta ennätyksestä jäätiin kymmenisen sekuntia, aika 7.39,58 ja sijoitus koko kilpailun 21.. Tulokset olivat erinomaisia ensimmäisissä SM-kisoissaan esiintyneelle Marialle.