Kultaa ja kunniaa SM-kisoista!

27.8.2017

Janetelle kultaa Iisalmesta, nuoremmilla upeita finaalisuorituksia!

Nuorimman SM-kisaikäluokan (14-15 -vuotiaiden) suomenmestaruudesta kamppailtiin tänä vuonna Raaseporissa Karjaalla. Vaikka Karhulan Urheilijoiden osallistujajoukko jäi kolmeen osallistujaan, oli tuloksiltaan kisat jättipotti. Lauantaina tulessa ensimmäisissä SM-kisoissaan T14 kuulassa kilpaili Anna Miettinen, jonka kuula lensi 9,59. Sillä sijoitutaan vakuuttavasti 36 työntäjän joukossa sijalle 22. T15-sarjassa Ada Koskelainen osallistui lauantaina 800 metrille ja sunnuntaina 2000 metrille. 800 metrillä syntyi upeasti oma ennätys 2.29,66 jolla irtosi oman erän neljäs ja koko kilpailun 15. sija. Myös 2000m sijoitus oli lopulta 15. kauden parhaalla 7.19,72. P15 -sarjassa mukana oli "Sippolan Bolt" eli Sakke Petäjäsaari. Lauantain 100 metrillä, huimassa myötätuulessa Sakke eteni odotetusti finaaliin ajalla 11,48. Finaalissa sijoitus oli upeasti lopulta viides, ajalla 11,53, ennätyskelpoinen tulos ei ollut koska myötätuulta oli takana 2,5 m/s. Sunnuntaina kakkosmatkallaan 300 metrillä Sakke paranteli omaa ennätystään huimasti aikaan 38,52 ja eteni suoraan jatkoon oltuaan eränsä toinen. Finaalissa aika parani edelleen ollen 38,16, suoritus jolla irtosi upeasti viides sija. Omaa ennätystä parannettiin kisoissa siis yli sekunti.

Janette voitti Iisalmessa pidetyissä 17-vuotiaiden SM-kisoissa kultaa N17 kuulassa tuloksella 15.42. Voittotulos jää vain sentin Janeten ennätyksestä.  Voitto oli ylivoimainen, sillä hopealle sijoittunut Kaisu Eskelisen tulos oli 14.80. Pituudessa Janette oli kuudes tuloksella 536t ja eilisen 100 metrin juoksussa  9. ajalla 12.73.

Karhulan Urheilijat onnittelee kaikkia edustajiaan upeista suorituksista SM-kisoissa!