Janette Mondo Gameseissa, Tomas maaottelussa Puolassa!

16.7.2017

Janette Hanski hyppäsi tänään Lappeenrannan Mondo Gamesissa voittoon N19 pituudessa uudella ennätyksellä 563(0,4). Kuudesta hypystä viisi oli parempia kuin entinen ennätys 546. Voitto tuli yli puolen metrin erolla seuraavaan. Pituuden venyessä Janette pystyi heittämään keihäässä vain yhden heiton 36,39 sijoittuen kolmanneksi. 200 metrillä kovaan vastatuuleen(-1,7) Janeten aika oli 26,79.

Tomas Wecksten oli puolestaan tulessa Puolan Bydgoszczissa nuorten 22-vuotiaiden EM-kilpailuissa selvittyään karsinnasta päivän finaaliin. Finaalissa 510  meni ensimmäisellä, mutta 530 ylittyi vasta kolmannella. Kun 545 ei ylittynyt jäi lopputulokseksi 530, jolla irtosi Euroopan parhaiden joukossa yksi pistesija eli kahdeksas sija.

Ensi viikolla käytävissä Kalevan kisoissa on siis rutkasti jännitettävää!