Menestystä Elimäeltä ja Pyhtäältä!

23.6.2017

Karhulan Urheilijoiden urheilijat olivat taas vauhdissa 21.6. piirin kilpailuissa. Pyhtäällä kilpailtiin nuorten yleisurheilukilpailut, josta mukaan tarttui kaksi mitalia. T17 sarjassa Julia Valjus kävi pukkaamassa kuulaa oman kauden ennätystuloksen 7,54, jolla irtosi kilpailun pronssimitali. Astetta pienemmissä tytöissä T9 sarjan kuulassa Zehra Köksal työnsi 3,31, jolla irtosi sekä kisan voitto että oma ennätys. Kisan tulokset TÄSTÄ.

Elimäellä juostiin paikallisen Vauhdin järjestämä Jannen Iltalenkki. Ilman menestystä ei tarvinnut poistua sieltäkään. Naisten puolella juostiin 10 kilometrin matka, voiton nappasi Karhulan urheilijoiden Johanna Mertanen juoksi voittoon ja siskolikka Annika nappasi kolmannen sijan. Johannan aika 40.02 on myös oma ennätys. P10 sarjassa juostiin 2 kilometriä, Eetu Autio edusti upeasti sijoittuen toiseksi.