Janeten ensimmäinen maaotteluedustus, ennätyksiä YAG:ssa, Tomakselle kärkitulos Saksassa!

11.6.2017

Upeita uusia ennätyksiä, kauden kotimainen kärkitulos ja maaottelun huumaa!

Janette suomi-paidassa!

Janeten ensimmäinen edustustehtävä Suomi-paidassa sujui hienosti. Pohjoismaiden Mestaruusmoniotteluissa viikonloppuna Kuortaneella Janette sijoittui upeasti neljänneksi uusilla 7-ottelun ennätyspisteillä 5267. Entinen 2 viikkoa vanha ennätys ( 5041)parani 226 pistettä. Uudet henkilökohtaiset ennätykset tulivat neljässä lajissa; 100m aj (14,90),keihäs (40,00), 200m (26,38) sekä korkeus (153). Euroopan 17-vuotiaiden tilastossa pisteillä pääsee kymmenen parhaan joukkoon. Tulos on myös uusi Kymenlaakson piiriennätys (entinen Saila Purhon vuonna 1981 ottelema 4881).

Ennätysvauhtia Youth Athletic Gameseissa!

Viikonloppuna käytiin Lahdessa Eliittikisojen ohella myös vähän nuoremmille urheilusankareille tarkoitetut Youth Athletic Gamesit (YAG). Seurallamme oli edustusta upealla tavalla; P15 sarjassa Sakke Petäjäsaari oli jälleen menopäällä, 100 metrillä irtosi upeasti paikka finaaliin ja lopulta viides sija. Aika 11,94 on upea oma ennätys ja ensimmäistä kertaa alle 12 sekunnin. 300 metrillä irtosi oman alkuerän voitto ja oma ennätys korjaantui lukemiin 39,82. Lisäksi korkeudesta tuli tulos 155, jolla sivutaan omaa ennätystä. T15 sarjan 100 metrillä Nea Hänninen juoksi kauden parhaansa 13,83, vaikka finaaliin ei mitään asiaa ajalla ollutkaan. 300 metrillä Ada Koskelainen juoksi oman ennätyksensä 47,53, sijoitus oli oman eränsä seitsemäs. T13 sarjassa Olivia Ettanen juoksi 60 metrillä oman ennätyksensä 8,95 ja pituudessa tulos oli 3,97.

Tomas Wecksten taivutti kauden kärkituloksen

Tomas Wecksten ylitti kauden kotimaisen kärkituloksen 540 Saksan Zweibruckenissa. Turun Urheiluliiton Eetu Turakainen meni samassa kilpailussa ennätyksensä 530.

Wecksten oli kilpailussa kolmas samalla tuloksella kilpailun saksalaisen kärkikaksikon Pascal Koehlin ja Marvin Casparin kanssa. Ajatuksia ja tarkempi kuvaus linkistä:

Karhulan Urheilijat onnittelee Janettea, Tomasta ja muita ennätystehtailijoita!