Maasto- ja katujuoksutuloskatsaus

3.5.2017

Maastoissa ja kaduilla juostaan nyt kiivaasti!

Maasto- ja katujuoksuaika on kuumimillaan, tässä katsaus tärkeimpiin kilpailuihin joissa urheilijoitamme on ollut mukana.

23.4. juostiin Ruotsinpyhtäällä, Ruotsinpyhtään kisailijoiden 100-vuotiskilpailu, perinteinen Teutjärven ympärijuoksu. Karhulan urheilijoilla oli jälleen loistavaa edustusta, naisten sarjassa juostiin 14,5 kilometriä. Mertasen siskokset Johanna ja Annika saapuivat maalin peräkkäin, saavuttaen hopeaa ja pronssia, voiton nappasi Elimäen Vauhdin Salla Loiske. Nuoremmissakin sarjoissa oli edustusta, P11 sarjassa kipaistiin kahden kilometrin matka ja juoksutykkimme Eetu Autio nappasi hienosti kolmannen sijan.

27.4. kisattiin Kouvolan Liikkalassa perinteinen Suijankoskenjuoksu, joka kilpailtiin jo 42. kerran. Seuran edustajia löytyi jälleen kilpailusta. Naisten sarjassa 6,2 kilometrin matkan kipaisi nopeimmin Johanna Mertanen, voittoa toiseksi tulleeseen tuli yli kaksi minuuttia. P15 sarjassa voitto irtosi Liikkalan VPK:ta edustavalle, mutta Karhulan urheilijoiden lisenssiurheilijalle Sakke Petäjäsaarelle. P11 sarjassa Eetu Autio oli jälleen totutun menestynyt, sijoittuen tällä kertaa toiseksi. Lisäksi vielä T9 sarjassa kuudenneksi sijoittui Saken nuorin sisko Sija Petäjäsaari, jälleen Liikkalan VPK.ta edustaen.

Myös maastoissa on kisattu, 2.5. juostiin Haminassa PM-maastot, poikien sarjassa koettiin jälleen osallistujapulaa, P10 sarjassa Eetu Autio kävi kuitenkin nappaamassa piirin mestaruuden 1,5 km matkalla. Tyttöjen puolella edustajia oli hiukan enemmän; T15 (3km) Ada Koskelainen hopeaa, T13 (2km) Aava Kautto 9., T12 (2km) Maria Wennerstrand 6., ja T10 sarjassa (1,5km) Irem Köksal 7.. Joukkuekilpailuissa ei sijoituksia herunut kun yhteenkään sarjaan ei saatu kolmea juoksijaa!

Kaikki tulokset kotisivujen tulokset osiossa: LINKKI