Huhtikuun tuloskatsaus

19.4.2017

Maastojuoksukisoja ja ennätyksiä Pajulahdessa!

Vaikka huhtikuu on hieman hiljaisempaa aikaa kilpailujen osalta ei Karhulan urheilijoissa ole jääty laakereille makaamaan. Seuran edustajia on ollut eri maastojuoksukilpailuissa sekä Pajulahden hallikisoissa, tässä tuloskatsaus kuukauden kisoihin:

1.4. Elimäellä käytiin Elimäen Vauhdin kevätjuoksu, seurasta ei ollut kuin yksi juoksija, mutta edustus oli sitäkin parempaa, P11 sarjan voiton nappasi Eetu Autio ajalla 7:19, matkana maantietä 1,84 km.

11.4. Elimäellä kisattiin Tonnisarjan osakilpailu, tuolloin matkana maantiellä 1000m. Jälleen P11 sarjan voiton vei Eetu Autio, ajan ollessa 3.45.

17.4. Haminan Metsäkylässä juostiin perinteinen Munahölkkä jossa KarhU:lla oli hyvä edustus, P11 sarjassa juostiin 3,3 km:n matka, seuran urheilijoista Eetu Autio oli matkan toinen, häviten voiton niukasti neljällä sekunnilla, sekä Antti Raanti 10. Naisten sarjassa matkana oli 6,6 km ja voiton vei komeasti Urheilijoiden Johanna Mertanen ajalla 26,02, Annika Mertanen oli saman matkan viides.

Maastojuoksujen vastapainoksi urheilijoitamme kävi myös kisaamassa Pajulahdessa PM-hallikisoissa 17.4.2017. P15 sarjassa Sakke Petäjäsaari oli 60 metrin voittaja omalla ennätyksellä 7,61, myös korkeushypystä voitto irtosi tuloksella 155, joka sivuaa omaa tämän kauden ennätystä.

Tyttöjen puolella T15 sarjassa Nea Hänninen hurjasteli 60 metrillä ennätyksensä 8,24, olla irtosi myöskin sarjan voitto, Sofia Shashkina juoksi myös oman ennätyksensä 8,99. Nuoremmissa tytöissä T12 sarjan Siiri Petäjäsaari teki oman ennätyksensä 60 metrillä, ajan ollessa 9,85, lisäksi kuulasta irtosi kuudes tila tuloksella 7,02.