Janette Hanskille SM-hopeaa

27.8.2014

14-15 -vuotiaiden SM-kilpailut kilpailtiin viikonloppuna Raisiossa. Tomas Wecksten hyppäsi Tampereelta Ruotsi-otteluun.

Janette Hanski juoksi 14-15 -vuotiaiden SM-kilpailuiden päätöspäivänä T14 2000 metrillä hopeaa uudella upealla ennätyksellään 6.47,51. Eroa voittajaan Reetta Joroseen kertyi hieman päälle sekunnin verran. Lauantaina Hanski juoksi 800 metrin viidenneksi ajalla 2.20.96, kolmanteen sijaan oli matkaa 93 sadasosaa.

15-vuotiaiden tyttöjen moukarissa Ella Kupiainen teki reippaan viiden metrin ennätysparannuksen tuloksella 43,33 ja sijoittui kilpailussa seitsemänneksi. Saman ikäluokan pojissa Simo Airaksinen heitti 17. kesän toiseksi pisimmällä heitollaan 37,59. 14-vuotiaiden tyttöjen keihäässä Riina Hytti heitti tuloksella 32,46 sijalle 13.

Tulokset: 14-15 -vuotiaiden SM-kilpailut 22.-24.8.2014, Raisio

Samaan aikaan 16-17 -vuotiaat kilpailivat suomenmestaruuksista kotikentällämme Karhulassa. Mukana oli vankka joukko seuramme vapaaehtoisia toimitsija- ja järjestelytehtävissä.

Tulokset: 16-17 -vuotiaiden SM-kilpailut 22.-24.8.2014, Kotka

Sunnuntaina saatiin päätökseen myös eliittikilpailuiden sarja Tampereella. Tomas Wecksten hyppäsi miesten seiväskisan viidenneksi tuloksella 490. Kisa oli samalla katsastus Ruotsi-otteluun ja kolmanneksi parhaana suomalaisena Wecksten valittiin tulevana viikonloppuna Helsingin Olympiastadionilla kamppailtavaan yleisurheilumaaotteluun.

Tulokset: Loiste-eliittikisat 24.8.2014, Tampere