Tulospalvelukoulutusta 6.4.2014

17.3.2014

Eteläkymenlaaksolaisen yleisurheilun superkesä 2014 lähestyy kovaa vauhtia. Toimitsijatehtäviin on nyt tarjolla koulutusta.

Toukokuussa järjestämme toiset Kotkan Tähtikisat ja elokuun lopulla Karhulan Keskuskentällä kamppaillaan 16- ja 17-vuotiaiden SM-mitaleista. Molempiin em. suurtapahtumiin, sekä muihinkin kesän kilpailuihin tarvitaan jälleen runsaasti toimitsijoita eri tehtäviin, joista yksi on tällä kertaa aiheena oleva tulospalvelu.

Kilpailujen tietokonepohjainen tulospalvelu työllistää Tähtikisoissa ja, etenkin, nuorten SM-kilpailuissa poikkeuksellisen paljon toimitsijoita. Tämä johtuu siitä, että teemme tuloksia reaaliajassa "kentän pinnassa", kun aiempina vuosina tulokset on laadittu vasta lajitapahtuman päätyttyä. Tehtävät eivät ole missään nimessä (tietoteknisesti) vaativia, mutta lyhyt koulutus aiheeseen helpottaa kisapäivän toimintaa.

Tähtikisojen ja SM-kilpailuiden järjestelytoimikunta järjestääkin KAIKILLE AVOIMEN JA MAKSUTTOMAN tulospalvelukoulutuksen sunnuntaina 6.4.2014. Koulutus järjestetään seuratalo Sammolla Karhulassa klo 15 alkaen ja se kestänee reilut kaksi tuntia. Kouluttajana toimii Tähtikisojen ja SM-kilpailuiden tulospalvelun johtaja Lauri Vuorinen.

Ennakkoilmoittautumiset kahvitarjoilujen määrän arvioimiseksi viimeistään 1.4.2014 sähköpostitse osoitteeseen lauri.vuorinen(at)tut.fi.

Tervetuloa mukaan!

Järjestelytoimikunta