2.7.2013

Tuloksia Jämsän, Someron ja Nastolan lajikarnevaaleilta sekä Mannheimin juniorigaalasta.

Jämsä, Kestävyysjuoksu- ja hyppykarnevaalit

Miro Laurila juoksi torstaina 27.6. kauden ensimmäisen 800 metrisensä. Aikaa kahteen ratakierrokseen meni 1.58,23, joka oli kokonaiskilpailun 9. nopein aika.

Lauantain kilpailuissa Janette Hanski juoksi 14-vuotiaiden tyttöjen 2000 metrillä toiseksi ajalla 6.55,46. Virallisesti tänä vuonna 13-vuotiaiden tyttöjen sarjassa kilpaileva Janette paransi ennätystään reilut 23 sekuntia.

Tulokset: Kestävyysjuoksu- ja hyppykarnevaalit 27.6.2013, Jämsä

Tulokset: Kestävyysjuoksu- ja hyppykarnevaalit 29.6.2013, Jämsä

Somero, Seiväshyppykarnevaalit

Tiuhaan tahtiin viikon sisällä kilpaillut Tomas Wecksten hyppäsi lauantaisessa miesten B-kilpailussa 460. Sijoitus kilpailussa oli 8.

Tulokset: Seiväshyppykarnevaalit 29.6.2013, Somero

Nastola, Korkeuskarnevaalit

Selkävaivoista kärsinyt Senni Ronkainen hyppäsi naisten korkeuskilpailussa kolmanneksi tuloksella 179, joka jää vain sentin päähän kesäkauden parhaasta tuloksesta. Kilpailun kolme parasta hyppäsi saman tuloksen.

Tulokset: Korkeuskarnevaalit 29.6.2013, Nastola

Mannheim, Bauhaus Juniorigaala

Jatta-Juulia Hanski kilpaili viikonloppuna kansainvälisessä juniorigaalassa Saksan Mannheimissa. 200 metrillä Jatta-Juulia paransi kauden parasta noteeraustaan aikaan 25,58, joka toi yhdistetyissä tuloksissa 17. sijan. 100 metrin aitajuoksussa Jatta-Juulia juoksi B-finaalin kolmanneksi ajalla 14,36 (-2,3), alkuerissä matka taittui ajassa 14,21.

Tulokset: Bauhaus Juniorigaala 29.-30.6.2013, Mannheim Saksa