Hanski hyppäsi YAG voittoon korkeudessa

15.6.2013

Viikon tuloksia mm. Espoosta ja Lahdesta.

YAG - Leppävaara 15.6.2013

Youth Atheltics Gamesit kerää tänä viikonloppuna tuhansia nuoria yleisurheilijoita kisailemaan Espooseen ja Leppävaaraan. Lauantaina Janne Hanski hyppäsi 17-vuotiaiden miesten korkeushypyn voittoon tuloksella 183.

17-vuotiaiden naisten 100 metrillä Sofia Junkkari juoksi loppukilpailussa eränsä kahdeksanneksi ajalla 12,95 (+3,8). Alkuerissä matka taittui aikaan 12,81 (+4,2). Aada Soikkeli juoksi alkuerissä lähelle ennätystään ajassa 13,87 (+1,5).

Tulokset: Youth Athletics Games, 15.6.2013 Espoo Leppävaara

Aluemestaruuskilpailut - Lahti 13.6.2013

Jatta-Juulia Hanski juoksi kauden ensimmäisen 200 metrin juoksunsa. Alkuerissä Hanski piti kilpailun parasta vauhtia ajalla 25,64, mutta ei startannut loppukilpailuun.

Jani Bruce ja Olavi Orimus hyppäsivät ennätyksiinsä. 14-vuotiaiden poikien sarjassa Jani Bruce siirsi nyt myös ulkorataennätyksensä viiden metrin paremmalle puolelle. Tulos 513 jäi kuitenkin harmittavasti kahden sentin päähän ikäluokan SM-kisoihin oikeuttavasta A-luokan tulosrajasta. Tuloksella irtosi kuitenkin oman sarjan voitto. 17-vuotiaiden miesten sarjassa Olavi Orimus paransi roimasti ulkoratojen pituusennätystään lukemiin 587, tulos toi kilpailussa yhdeksännen sijan.

14-vuotiaiden poikien kiekossa Simo Airaksinen heitti toiseksi ennätyksellään 28,01. Saman ikäluokan tytöissä Ella Kupiainen heitti ennätyksensä kiekossa 19,10 ja moukarissa 24,03.

Tulokset: Aluemestaruuskilpailut, 13.6.2013 Lahti