Aikuisten SM-hallit paketissa

17.2.2013

Hanski aitoi viidenneksi, Hauhia työnsi viidenneksi ja Ronkainen hyppäsi kuudenneksi.

Naisten 60 metrin aitajuoksussa Jatta-Juulia Hanski juoksi finaalin viidenneksi kauden parhaalla ajallaan 8,64. Alkueristä Hanski juoksi ajan 8,67. Loppukilpailussa nähtiin dramattiikkaa kahden vilppilähdön kera. Pois radalta liputettiin mm. alkuerissä SE:n juossut Nooralotta Neziri. Kilpailun voiton vei Kajaanin Kipinän Elisa Leinonen ajalla 8,22.

Miesten kuulantyönnössä Niko Hauhia sijoittui viidenneksi tuloksella 16,90. Tulos jäi vain kuuden sentin päähän kauden parhaasta tuloksesta. Mitalisijatkaan eivät jääneet kauas, sillä hopea meni tuloksella 17,32 Henri Pakisjärvelle ja pronssi tuloksella 17,27 Hannu Jaloselle. Kilpailun selkeän voiton vei Tomas Söderlund tuloksella 18,59.

Naisten korkeushypyssä Senni Ronkaisen hyppy ei kulkenut aivan samaan tapaan, kuin aiemmissa kilpailuissa. Takkuilu alkoi korkeudessa 177, joka ylittyi toisella. 179 ylittyi kolmannella yrityksellä ja jäi Ronkaisen parhaaksi tulokseksi. Tulos toi kilpailussa kuudennen sijan. Voiton vei Eleriin Haas tuloksella 187. Hopea ja pronssi meni 185 ylittäneile Laura Rautaselle ja Linda Sandblomille.

Tulokset: SM-kilpailut 17.2.2013, Jyväskylä