9-15 -vuotiaiden pm-kilpailuiden II-osa

3.8.2012

Sisulisäikäisten piirinmestaruuskilpailut saivat 1.-2.8. jatkoa Kuusankoskella. Tuomisina joukko mitalisteja ja tiestysti myös uusia ennätyksiä. Onnittelut kaikille nuorille urheilijoillemme hienoista suorituksista! Kuvassa 9-vuotiaiden tyttöjen korkeushypyn mestari Liisa Nyibong ja kultamitali.

Katsaus I-kilpailupäivän saavutuksiin

Nuorimmassa 9-vuotiaiden ikäluokassa Liisa Nyibong ja Toivo Partiainen hyppäsivät korkeuden palkintopallille. Liisa voitti tyttöjen korkeushypyn tuloksella 99 ja Toivo saavutti pronssia tuloksella 96. Molemmille ensimmäinen korkeuskilpailu toi myös ennätykset.

Ali-Samed Köksal urakoi kahdessa lajissaan tuplamestariksi. 11-vuotiaiden poikien 60 metrin aitojen mestaruus irtosi yhden kymmenyksen erolla ajassa 11,7. Korkeudessa voitto oli selvä riman pysyessä kannattimillaan korkeudessa 125. Molemmat tulokset ovat Alin omia ennätyksiä.

Janette Hanski juoksi 12-vuotiaiden tyttöjen 60 metrin aidoissa voittoon käsiajalla 11,1. Janeten ennätys sähköajalla on 11,58.

Juulia Simola hyppäsi 13-vuotiaiden tyttöjen pituudessa mestariksi ulkoratojen ennätyksellään 436. Saman ikäluokan pojissa Jani Bruce hyppäsi hopealle ennätyksellään 435.

Olavi Orimus juoksi 15-vuotiaiden poikien mestariksi 100 metrin aidoissa, jossa sekuntikello pysähtyi käsiaikaan 15,5. Tulos alittaisi ikäluokan SM-kilpailuihin vaadittavan tulosrajan, mutta tulos on sääntöjen mukaan saavutettava sähköisellä ajanotolla.

Lisää tuloksia alla olevasta linkistä.

Katsaus II-kilpailupäivän saavutuksiin

Sini Tompuri ja Otto Erola juoksivat 9-vuotiaiden 150 metrillä pronssimitalisteiksi. Tyttöjen matkalla Sini saavutti ennätysaikansa 26,16 ja poikien matkalla myös Otto juoksi ennätyksensä 25,44.

Nea Nyström ja Julia Valjus 11-vuotiaiden mestareiksi lajeissaan. Ensimmäisessä kiekkokilpailussaan heittänyt Nea Nyström voitti kilpailun tuloksella 16,26. Myöskin ensimmäiseen kävelykilpailuunsa osallistunut Julia taittoi 1000 metrin matkan ajassa 7.26,60.

12-vuotiaiden tyttöjen kiekonheitossa monipuolisuusurheilijamme Janette Hanski paransi roimasti ennätystään lukemiin 22,14 ja nappasi kilpailusta hopeisen mitalin.

13-vuotiaiden 200 metriltä kultaa, hopeaa ja pronssia. Janica Koski juoksi tyttöjen mestaruuteen ennätysajallaan 29,21. Aivan kolmoisvoittoa ei kuitenkaan nähty, sillä hopeaa toi ennätyksensä poikien sarjassa juossut Jani Bruce ajassa 29,20. Pronssimitalilla palkittiin tyttöjen sarjassa ennätyksensä 30,38 juossut Juulia Simola. Saman ikäluokan kiekonheitossa Simo Airaksinen ja Ella Kupiainen heittivät hienosti mitaleille. Simo paransi ennätystään lähes neljällä metrillä lukemiin 32,64 ottaen kilpailussa selvän voiton. Ella paransi ennätystään lähes 4,5 metriä lukemiin 24,30, joka toi kilpailussa toisen sijan.

Lisää tuloksia löydät alla olevasta linkistä.

Tulokset: Pm-kilpailut T/P 9-15 1.-2.8.2012, Kuusankoski