Ennätyksiä Kouvola Junior Gameseista

21.7.2012

Tomas Wecksten seipäässä 410, Jatta-Juulia Hanski 100 metrillä 12,25 ja Sofia Junkkari 100 metrillä 12,69.

Tomas Wecksten ylitti ensimmäisen kerran urallaan 4 metriä

15-vuotias Tomas Wecksten hyppäsi 22-vuotiaiden sarjassa uuden ennätyksensä 410, joka toi kilpailussa toisen sijan. Viime vuonna hypätty ennätys parani 15 sentillä. Voiton vei Wecksteniä viisi vuotta vanhempi Tuomas Outinen tuloksella 450.

Hanski ja Junkkari 100 metrillä ennätyksiinsä

22-vuotiaiden naisten sarjassa vielä "ala-ikäiset" juoksijamme ottivat kaksoisvoiton uusilla ennätyksillään. 18-vuotias Jatta-Juulia Hanski juoksi voittoon ajassa 12,25, parantaen ennätystään 1 sadasosan. Hanskin aika on myös 19-vuotiaiden uusi piiriennätys. Toiseksi juoksi vasta 15-vuotias Sofia Junkkari ajalla 12,69, parantaen 6 sadasosalla alkukesästä juostua entistä ennätystä.

Lisää tuloksia löydät alla olevasta linkistä.

Tulokset: Kouvola Junior Games 21.7.2012