Junnujen pm-ottelut

15.6.2012

Korialla kilpailtiin 12.-13.6. 9-15 -vuotiaiden moniotteluiden piirinmestaruuksista. Janette Hanski otteli mestariksi 12-vuotiaissa.

Janette Hanski voitti 12-vuotiaiden mestaruuden selvällä 144 pisteen erolla kakkoseksi sijoittuneeseen Pyhtään Noora Hautamäkeen. Janette otti lajivoitot niin 60 m aidoissa kuin 800 metrillä, joissa pakkuivat myös uudet ennätyslukemat 11,58 ja 2.36,79. Janette hyppäsi ottelusarjassaan pituudessa ennätyksen 390 ja täydensi hyvän sarjan kuulassa tuloksella 8,27. Yhteispisteitä 4-ottelussa kertyi 1344.

13-vuotiaiden tyttöjen ottelussa Janica Koski sijoittui neljänneksi pistein 1125 ja tehden uudet ennätykset jokaisessa lajissa.

9-vuotiaiden tyttöjen 3-ottelussa otteli hienosti neljänneksi 13 tytön joukossa pistein 454 ja vain 17 pisteen päähän mitalisijasta. Sini Tompuri otteli 7. ja Anni Heikkilä 11.

11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Julia Valjus ja Anna Itkonen ottelivat kilpailun 7. ja 8. pistein 522 ja 415.

Poikien puolella seuran edustus jäi pienten poikien varaan. 9-vuotiaiden sarjaan lähti mukaan 4 rohkeaa KarhU:a 17 pojan joukossa. Otto Erola sijoittui 3-ottelun 6. pistein 476, Toivo Paritiainen 8. pistein 464, Leo Koponen 9. pistein 422 ja Veeti Pyykönen 15. pistein 285.

Tulokset: Pm-ottelut T/P9-15, Koria 12.-13.6.2012