Miro Laurila ja Senni Ronkainen SM-nelosia

21.2.2012

SM-hallit kilpailtiin viikonloppuna Tampereella.

Senni Ronkainen (18) hyppäsi naisten korkeushypyssä neljänneksi tuloksella 177 jääden vain kolme senttiä kauden parhaasta tuloksestaan. Samalla Senni saavutti parhaan sijoituksensa aikuisten SM-kilpailuissa. Kilpailun voiton vei Eleriin Haas 183, hopealle hyppäsi Laura Rautanen 181 ja pronssille Elina Smolander 179.

Miesten 1500 metrillä Miro Laurila lähti puolustamaan vuoden takaista hopeaa. Laurila oli mukana kärkiporukassa koko juoksun ajan. Loppukiritaisteluun lähdettäessä kolme juoksijaa oli saanut eroa muihin juoksijoihin. Laurila tavoitti kolmanneksi sijoittunutta Aki Nummelaa loppusuoralla, mutta matka loppui kesken ja mitali jäi 2 kymmenyksen päähän. Laurilan neljänteen sijaan oikeuttanut aika oli 3.54,63.

Jatta-Juulia Hanski (18) juoksi itsensä naisten 60 metrin aitojen loppukilpailuun. Alkuerissä matka taittui lähes ennätysaikaan kellon pysähtyessä 8,61. Loppukilpailussa sijoitus oli lopulta kahdeksas ajalla 8,83. Sileällä 60 metrillä Hanski juoksi alkuerissä 7,92, loppukilpailuun päästiin ajalla 7,77.

Kuularinkiin tällä kaudella palannut Niko Hauhia jäi miesten kuulantyönnössä kolmella ensimmäisellä yrityksellä ilman tulosta.

Nuorten 17-22 -vuotiaiden SM-hallit kilpaillaan ensi viikonloppuna 25.-26.2. Kuortaneella.