Mikko Wecksten

Nimi: Mikko Wecksten

Ikä: Ihminen on sen ikäinen miltä tuntee, mutta syntynyt olen 1967

Tehtävä: Valmennusvastaava ja henkilökohtainen valmentaja

Hei, olen Mikko Wecksten ja toimin seuran valmennusvastaavana. Tehtäviini kuuluu valmennuksen suuntaviivojen määrittäminen ja valmennuksen kehittäminen. Olen käynyt ensimmäisen valmennuskurssini jo 16-vuoden ikäisenä, mutta sen jälkeen tuli taukoa ja aloitin kouluttautumisen uudelleen vuonna 2012 suorittamalla SUL:n Nuorisovalmentajatutkinnon. Siitä lähtien olen tasaisesti kouluttautunut ja parhaillaan käyn Valmentajan Ammattitutkintoa tavoitteena valmistua ammattivalmentajaksi kesällä 2017.

Valmennuskokemusta minulla on noin 25 vuotta. Valmennusurani alkoi Japanilaisen kamppailulajin Aikidon parissa. Yleisurheilun valmennukseen tulin mukaan ohjaajaksi Urheilukouluun omien lapsien harrastuksen myötä. Olen toiminut myös nassikkapainin ohjaajana ja pari kautta salibandyn valmennuksessa ja joukkueen johdossa.

Minuun voit olla yhteydessä kaikissa seuran valmennukseen liittyvissä asioissa. Mieluusti autan ja opastan aloittelevia valmentajia. Tartu rohkeasti hihasta kun tavataan kentällä tai hallilla. Kestän myös palautetta ja otan mielellään vastaan kehitys- sekä parannusehdotuksia.

email: mikko.wecksten@kymp.net

Facebook: https://www.facebook.com/mikko.wecksten

Linkedin: https://fi.linkedin.com/in/mikko-wecksten-b760478