KarhUja Aluemestaruuskisoissa!

2.8.2022

Heinäkuun lopussa ja elokuussa on käyty eri ikäluokkien Aluemestaruuskilpailuja, tässä pientä katsausta sinne.

12.-13.7. käytiin aikuisten AM-kisat Riihimäellä, Nea Hänninen paranteli 100 mtrillä kauden parastaan, jota sittemmin parantanut uudelleen, tulokseen 13,83, jolla sijoittui oman eränsä viidenneksi. 200 metrillä Nea porhalsi tulokseen 29,16, mutta harmittavasti tuulta oli takana hieman liikaa.

Olivia Ettanen oli mukana kahdella matkalla, 800 metrillä syntyi oma ennätys 2.25,18 ja upeasti kuudes sija, 400 metrillä tulos 63,99 toi oman erän neljännen sijan.

Ada Koskelainen juoksi 400 mterin aidoissa kauden parhaansa 75,19, sijoittuen omassa erässään viidenneksi.

Vasta 15-vuotias Alisa Miettinen hyppäsi ennakkoluulottomasti naisten kilpailussa, ylittäen parhaallaan 315 ja sijoittui viidenneksi.

27.-28.7. kilpailtiin nuoremman ikäluokan, eli 17-19 vuotiaiden AM-kilpailut Helsingissä legendaarisella Eläintarhan kentällä.

N19 sarjassa mukana oli aikuisten sarjan tapaan Olivia Ettanen 400 ja 800 metrin matkoilla, Olivian matkaan lähtikin kulta ja hopea. 400 metrillä omalla ennätyksellä 62,73 hopeaa ja 800 metrillä tuloksella 2.30,88 kultaa.

Saman ikäluokan korkeushypyssä Taru Myöhänen hyppäsi upeasti ennätyksensä 151 ja sijoittui neljänneksi.

Nuorimman ikäluokan, eli 14-15 vuotiaiden AM-kisat kisattiin myös Eläintarhan kentällä. Mukana oli vain yksi urheilijamme, mutta sitäkin menestyksekkäämmin. Emilia Lehtinen (kuvassa) viskasi T14-sarjassa kiekon tulokseen 37,98 voittaen koko kipailun. Tulos on samalla uusi seuran 14-vuotiaiden ikäluokkaennätys ja sillä sijoitutaan ikäluokkansa rankingissä kuudennelle sijalle, luvaten hyvää parin viikon päästä oleviin 14-15 vuotiaiden SM-kisoihin.