Nuorten SM-kisoista hopeaa ja kokemuksia!

27.2.2021

Onnea Janette!

Nuorten SM-hallit kisattiin poikkeuksellisesti kolmipäiväisinä Tampereella 26.-28.2..

Karhulan Urheilijoista oli mukana urheilijoita kuitenkin vain lauantaina. Samuli Hänninen kilpaili M19-sarjassa 60 metrillä. Tuloksena oli oman eränsä kuudes sija kauden parhaalla tuloksella 7,45. Aika jää vain muutaman sadasosan omasta ennätyksestä. Jatkoon aika ei riittänyt ja oikeutti lopulta 21. sijaan.

Janette Hanski oli mukana kahdessa lajissa tällä kertaa. Bravuurilajissaan kuulassa tiedettiin jo ennakkoon olevan mitalisauma. Ennen toiseksi viimeistä kierrosta Janette johtikin kilpailua, mutta viidennellä kierroksella SSU:n Emilia Kangas työnsi 13,85, voittaen Janeten lopulta neljällä sentillä. Hopeamitali upealla tuloksella 13,81 jäi kuitenkin kotiin vietäväksi.

Pituudessa Janette kilpaili tasollaan, hypäten 540. Harmittavasti sillä irtosi 9. sija, kolmelle viimeiselle kierrokselle olisi vaadittu 553.

Nuorten SM-hallit jatkuvat vielä sunnuntaille, tuolloin vielä Janette on mukana 60 metrin aidoissa.