PM-viestien tulokset!

25.8.2020

PM-viestit käytiin vaihtelevissa olosuhteissa Karhulassa 24.8.. Kyseessä oli samalla SM-viestien kenraaliharjoitus toimitsijoiden ja tulospalvelun näkökulmasta. Urheilijoille kisa toimi harjoituksena ja saatiin miesten ja naisten viestijoukkueetkin radalle matkalla kohti kotikisoja. Nuoremmille totta kai kyseessä oli tiukka taisto piirin mestaruuksista.

Miesten viestijoukkue oli tällä kertaa muotoa Samuli Hänninen -  Janne Hanski - Olli Lahti ja ankkurina Tomas Wecksten. Viikonlopun kovat SM-kilpailut painoivat ainakin Samulin jaloissa, mutta tulos oli silti erinomainen 46,38. Tämän kesän ennätyksestä joka syntyi kesäkuussa Haminassa jäätiin vajaa 20 sadasosaa.

Naisten puolella saatiin kasaan kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkue Eveliina Härkönen - Jatta-Juulia Hanski - Janette Hanski - Olivia Ettanen voitti oman kisansa kauden parhaallaan 51,66. Tulos on samalla koko Suomessa neljänneksi kovin aika. Voidaanko siis puhua varovaisesti jopa finaalipaikasta kotikisoissa?

Naisten kakkosjoukkue oli muotoa Anna Miettinen - Liisa Nyibong - Viola Tyynilä - Ada Koskelainen. Joukkue onnistui tällä kertaa vaihdoissaan ja aika oli lupauksia herättävä 56,71.

Nuorempien puolella T11 4x50m joukkue Fiona Rissanen - Ada Niemeläinen - Oona Figueira - Nella Lemström kaahaili jo alle 32 sekunnin (31,91), ollen toinen. Tulos on yllättävän hyvä koska se juostiin kovassa vesisateessa ja ensimmäistä osuutta ei oltu harjoiteltu kertaakaan. 

Muista tuloksista poimittakoon, P9 4x400m viestijoukkue juoksi ikäluokkansa seuraennätyksen 6.00,77. Joukkueessa juoksi Elmo Kumakari - Samuel Cenaj - Eemu Nieminen ja Elias Himanen. 

T15 pikaviestijoukkue Irem Köksal - Maria Wennerstrand - Alisa Miettinen - Olga Nygren juoksi upeasti ja johtikin pitkään kisaa. Viimeinen vaihto hieman epäonnistui mutta hopea ja 56,62 oli upea suoritus, joukkueen juoksijoista vain kaksi on 15-vuotiaita, muiden ollessa 13-vuotiaita.

T13 aitajuoksuviestijoukkue Emma Alila - Ellen Kruuse - Irem Köksal ja Alisa Miettinen juoksi kolmanneksi ajalla 48,68. Mahtaisiinkohan tästä porukasta ainakin kolme nähdä myös SM-viesteissä?

https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=78350