Olivia 16-17 vuotiaiden SM-kisoissa!

8.8.2020

Nuorten SM-kisat on kilpailtu viikonloppuna. 14-15 vuotiaissa Naantalissa ei tänä vuonna Karhulan urheilijoita nähty, mutta 16-17 vuotiaiden SM-kisoissa Pedersöressä, eli suomalaisittain Pännäisissä mukana oli yksi urheilija.

16-vuotiaiden sarjan 800 metrillä Olivia Ettanen kilpaili ensimmäisissä ulkoratojen henkilökohtaisissa SM-kisoissaan. Olivia juoksi upeasti omassa alkuerässään kolmanneksi kohtuullisella ajalla 2.30,02. Kyseisellä ajalla Olivia oli ensimmäinen, joka karsiutui finaalista. Jatkopaikka jäi lopulta reilun puolen sekunnin päähän. Kokonaisuutena voidaan olla kuitenkin tyytyväinen 9. sijaan.

Seuraavaksi KarhUista SM-kisoissa on tulessa Tomas Wecksten seipäässä ja Janette Hanski 400m aidoissa ja 7-ottelussa Turussa ensi viikonloppuna käytävissä Kalevan kisoissa.