Janette SM-pronssille!

24.2.2019

Nuorten halli-SM kooste

Tänä viikonloppuna on käyty nuorten SM-hallit Joensuussa. Karhulan Urheilijat oli liikkeellä pienellä, mutta iskukykyisellä kahden hengen joukkueella.

Lauantaina N17-sarjassa Ada Koskelainen oli liekeissä 800 metrillä. Ensimmäisessä alkuerässä juossut Ada paineli matkan uuteen ennätysaikaansa 2.28,26 ja voitti koko eränsä. Lopputuloksissa sijoitus oli 15.

Sunnuntaina tulessa oli Janette Hanski. Aamu alkoi N19-sarjassa 60 metrin aidoilla, toisessa erässä juossut Janette paineli voittaja Jessica Kähärän vanavedessä toiseksi, aika 9,13 riitti loppukilpailuun.

Toisena lajina Janetella oli kuula, odotukset mitalille olivat luonnollisesti aivan oikeutetut, olihan Janetella toiseksi paras tilastotulos. Viidennellä työnnöllä syntyi paras tulos 13,63, jolla sijoituttiin lopputuloksissa pronssille. Voittaja Kaisu Eskelinen oli aivan ylivoimainen ja hopeamitalisti Emilia Kangaskin työnsi oman ennätyksensä, muut työntäjät jäivät alle 13 metrin.

60 metrin aitojen finaalissa Janette juoksi kelvollisen ajan 9,17 ja sijoitus oli lopulta kuudes.

Alun perin Janette oli osallistumassa myös 300 metrin aitoihin, tämä laji jäi kuitenkin flunssan takia juoksematta.

Ensi viikolla Janette kilpailee hallikauden pääkilpailussaan eli SM-hallimoniotteluissa Helsingissä.

KARHULAN URHEILIJAT ONNITTELEE MOLEMPIA SM-URAKOITSIJOITA!