Janette huippuiskussa Marskin kisoissa ja lajipäivien satoa, osa II

2.6.2017

Janeten huippukunto sai jatkoa! Nuoremmat kisailivat lajipäivillä!

Janette Hanski kilpaili keskiviikkona 31.5. Marskin kisoissa Lappeenrannassa.
Lajeina oli 100m ja keihäs. Keihäs lensi lähelle ennätystä 36,35, ehkä tänä vuonna vielä jossain vaiheessa näemme uuden seuraennätyksen keihäässäkin ja100 metriä uuteen ennätykseen 12,78. Entinen ennätys parani lähes puoli sekuntia.

Lajipäivät jatkuivat myöskin Kymenlaakson alueella; 24.5. lajipäivät kisattiin Kuusankoskella, jossa oli tarjolla kuula ja keihäs. Seurasta ainoana edustajana oli T11 sarjassa Nelli Åström, joka voitti molemmat lajit. Kuula lensi 5,92 ja keihäs omaan ennätykseen 13,69.

30.5. kilpailtiin Haminassa, jossa lajeina olivat pitkät matkat ja keihäs. Punamustia värejä kilpailussa edusti P11 sarjassa Eetu Autio, jonka 1000m taittui aikaan 3.48,92, joka olikin oma ennätys. Tuloksella irtosi kolmas sija. Keihäässä tulos oli 13,84, oma ennätys sekin. Tuloksena keihäästä viides sija. T11 sarjassa Nelli Åström osallistui keihääseen, tulos vaatimaton 11,15 ja  viides sija.

1.6. Lajipäivävankkurit saapuivat Valkealaan, jossa harvoin kilpaillaan, lajeina pikajuoksut ja kiekko. Kilpailut käytiin kaikkea muuta kuin kesäisessä säässä. Ainoat edustajat seurastamme olivat T11 sarjan 60 metrillä Ada ja Enna Kauppila. Molemmat juoksivat kovemmassa eli kakkoserässä. Ada nappasi koko kisan voiton ajalla 9,98 ja Enna oli neljäs ajalla 10,71. Vastatuulta kilpailussa oli 1,2 m/s. Lajipäiväkisat jatkuvat 8.6. Anjalassa ja 12.6. Karhulassa.