Senni Ronkainen nuorten hallikilpailujen Suomen mestari

25.2.2013 klo 13:05

KarhU:n nuoret urheilijat saavuttivat viisi mitalisijaa nuorten SM-kilpailuissa 23-24.2 Tampereen Pirkkahallissa.

N22-sarjan korkeuden voitto tuli helposti Sennille tuloksella 177. Senni korotutti sen jälkeen riman uuteen ennätyskorkeuteen 183 josta oli kolme todella hyvää yritystä. Jatta-Juulia Hanski sarjassa N19 urakoi kolme lajia ja hopeaa tuli 60m:n juoksusta uudella ennätyksellä 7,72. 60m:n aitajuoksussa tuli pronssia ajalla 8,64. Hopea oli vain sadasosan päässä. 200m:n juoksussa urakointi jo painoi ja tyytyminen oli neljänteen sijaan ajalla 25,53. Jatan veli Janne ponkaisi puolestaan M17-sarjan korkeudessa kolmanneksi ylitettyään 186. Tomas Wecksten M17-sarjan  seiväshypyssä sivusi ennätystään 440 ja se riitti pronssisijaan. Marika Eerola N22-sarjassa juoksi harvinaisempaa 300m:n aitojen hallilajia ja sijoittui mukavasti neljänneksi ajalla 47,98. Sofia Junkkarille ei onni hymyillyt N17-sarjan pituuskisassa. Sofia jäi lankun takaa hypätyllä tuloksella  539 sentin päähän kolmelta viimeiseltä kierrokselta. Askelmerkkien kanssa ei sinun kauppoja Tampereella syntynyt.