Rekrytointi

Oletko kiinnostunut seuratoiminnasta?

Tässä voit ilmoittaa halukkuutesi  seuratoimintaan. Lomakkeen täyttäminen ei sido mihinkään.Seura tarvitsee monenlaisia toimijoita, ohjaajia ja valmentajia kentälle, kilpailuihin tuomareita ja mittamiehiä, kahvioon henkilökuntaa, lisäksi kaikenlaisiin seuratoimintoihin ja huoltotehtäviin tarvitaan ympäri vuoden vapaaehtoisia.

Tule mukaan kehittämään seuraasi ja tekemään siitä entistäkin parempi. Aikaisempaa kokemusta, urheilutaustaa tai seuran jäsenyyttä ei tarvita!

Halukkaat ohjaajat koulutetaan SUL:n koulutussuunnitelman mukaisesti tai muulla soveltuvalla koulutuksella. Myös seuran omaa koulutustoimintaa järjestetään. Ohjaajilla on mahdollisuus saada todistus harjoitusten pitämisestä, joka saatetaan hyväksilukea joissain kouluissa ja työelämässä.

Ohjaajille maksetaan kulukorvaus tai jos lapsesi on urheiluseurassa mukana, voidaan ohjaaminen huomioida myös urheilukoulumaksun suuruudessa. Ohjaajilta toivomme vähintään 15 vuoden ikää.

Seuratoiminta antaa eväitä elämään! Nähdään kentällä!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAUSSA KILPAILUVASTAAVA

 

Kilpailuvastaavan tehtävänä on suunnitella, johtaa ja kehittää kilpailutoimintaa. Kilpailuvastaava:

  • vastaa siitä, että toimitsijoiden määrä seurassa ja kilpailutapahtumassa on riittävä. Tarvittaessa hankkii seuran ulkopuoliset tarvittavat henkilöt (lähettäjä, kuuluttaja etc.), yhteistyössä muiden alueen seurojen kanssa.
  • vastaa uusien toimitsijoiden rekrytoinnista yhteistyössä urheilukoulun ja valmennusryhmien kanssa
  • koordinoi valmennusryhmien vastuulle annettavat toimitsijatehtävät
  • ylläpitää listaa toimitsijoista ja seuraa heidän pätevyyksiään ja koulutuksiaan, tarvittaessa järjestää ja edistää toimitsijoiden koulutusta
  • toteuttaa ennen kilpailua kaikki järjestelyihin liittyvät valmistelut kuten kenttävaraukset ja välineet tapahtumaan, tilata palkinnot sekä informoida vahtimestareita.
  • johtaa kilpailun, ellei siihen ole erikseen nimetty toista henkilöä
  • toimii kilpailu/toimitsijatiimin vetäjänä ja kokoonkutsujana
  • toimii johtokunnassa tiimin edustajana

Kilpailuvastaava keskittyy vain tähän tehtävään! Kilpailuvastaava saa korvauksen kuittia vastaan seuran normaalin kulukorvausmenettelyn mukaan!

Seuran puhelin ja sähköpostiosoite on kilpailuvastaavan käytössä korvauksetta!

Voit ilmoittaa halukkuutesi allaolevalla kaavakkeella! Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti! Tule mukaan dynaamiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa, 

Timo Lehtinen, timo.lehtinen@karhulanurheilijat.fi, 050-3272567